+47 932 28 927 post@bwod.no
Elisabeth portrett

Foto og Video i Bergen

Vi bistår bedrifter i Bergen og omegn med content creation, og jobber med både foto og video ut mot kunder.

Vi har blant annet kompetanse innenfor:

  • Portrettfoto
  • Produktfoto
  • Arrangementfoto
  • Promofilm
  • Motion Graphic
  • Trykke bilder i større formater
  • Men er aldri redd for en utfordring!

Ta kontakt med oss, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå det resultatet du ønsker!

Hva er innholdsproduksjon

Content creation eller innholdsproduksjon er produksjon av innhold i form av video, bilder, tekst eller lyd. Det er et bredt begrep som omfatter alt fra reklamefilmer og bilder til tekst og podcast.

Vi har blant annet erfaring med å lage kursvfilmer, intro- /ourtroklipp, generelle reklmaefilmer og bilder i form av digitalt design til foto.

Om du trenger bistand med innholdsproduksjon har vi bred erfaring, og samarbeidspartnere innen lyd.

Foto

Dersom du ønsker produktbilder, portrettbilder, eller bilder til plakater eller bedriftspresentrasjoner, kan vi bistå med dette.

Gi bildene bedriftens preg

Bedriften din, selv om du kanskje ikke har planlagt det, har sitt eget preg. Om det være røft, eksklusivt, kanskje til og med billig. For oss vil det alltid ligge en plan bak bildene. Vi snakker med dere, og prøver å trekke frem din oppfatning av bedriften, og hvordan dere ønsker at bedriften skal fremstilles.

Kan jeg ikke bare bruke mobilen?

Joda, ofte vil telefonen gi ønsket resultat. Vi er for at mindre bedrifter skal slippe å hyre inn fotograf to ganger i måneden for å ta bilder til instagram. Det er heller når man ønsker litt mer bak bildet, at et «skikkelig kamera», riktig lyssetting og råfiler kommer inn i bildet.

For eksempel bør du ikke bruke et bilde tatt med telefonen til større trykksaker/plakater. Bilder tatt med nye mobilkameraer ser ofte bra ut på skjerm, men dette vil ikke være tilstrekkelig når det kommer trykk. Da vil du se at bildet er blandet sammen for å se bra ut, men det vil mangle detaljer i bildet, som kan få bildet til å se uskarpt ut.

Det er faktorer som blant annet oppsett av lys og redigering i ettertid som spiller inn på bildene. Når man tar et bilde har man muligheten til å manipulere det til en viss grad. Man kan gjøre skygger lysere, eller øke fargemetningen i bildet for å gi det mer liv. Med et kamera vil disse mulighetene være større enn ved mobilbilder.

Det er også viktig å ta høyde for lyssettingen når bildet tas. Om lyset er riktig når bildet knipses, har du mulighet til å skape et bedre ferdig produkt enn om fargene er utblåste. Om man skal blåse liv i en litt for hard skygge, vil dette føre til at resultatet ikke blir slik man ønsker.

Utvalgte bilder

Klikk på bildene for å forstørre

Videoproduksjon

Dersom du ønsker å bruke video til å formidle, har vi utført varierte videoproduksjoner. Som eksempel har vi blant annet laget promofilm for treningssenter, byggebransjen, dekkbransjen mm. I tillegg til dette har vi laget motion graphic og animasjonsfilmer til kurs.

Hvorfor bruke video?

Facebook sier selv at annonsering med video er mer lønnsomt enn å bruke statiske bilder. Med video får du muligheten til å fortelle mer om tjenesten eller produktet ditt.

Hva kan video brukes til?

Video har enormt mange forskjellige bruksområder, og det er utallige måter å formidle ditt budskap. Om man skal ha en film på 2 minutter som viser driften i bedriften din, eller det skal være en kursvideo, eller kort video for annonsering i sosiale medier, kan vi bistå.

Lyd

Dersom du er ute etter å spille inn lyd i Bergen, har vi vår samarbeidspartner som kan bistå med dette. Her kommer du til hyggelige innspillingslokaler og enda hyggeligere betjening!

Lage podcast i Bergen?

Vi har samarbeid med en Musikk- og Lydprodusent i Bergen med lang erfaring. Vår samarbeidspartner jobber blant annet med amerikanske podcastere. Her kan vi bistå med alt fra jingler, rensing av lyd, volumjustering og studio.

Hvorfor trenger du en «lydmann»?

Man legger aldri merke til god lyd, men man legger fort merke til dårlig lyd. Om man ser på et TV intervju eller hører på podcast med en liten skurring eller konstant lyd i bakgrunnen, kan dette dra fokus fra innholdet, og ødelegge lytterens opplevelse. Man kan ha spennende eller interessant innhold, men om lytteren sitter igjen og tenker «hva var den skurringen i bakgrunnen?», vil lytteren miste poenget.

 

Trenger din bedrift bilder eller film?

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer ditt behov!

Telefon

E-post