+47 932 28 927 post@bwod.no
Klær med logo av Blomberg Web og Design

Profilering

Profilering og profileringsartikler i bergen

Å ha synlig profilering når man er ute i trafikken, på messe, eller når man får besøk på kontoret, er viktigere enn man tror. Selv om vi har gått inn i en digital hverdag, vil analog reklame være med å holde din bedrift «top of mind». Om du ønsker klær med logo på ryggen, USB-minnepenner med en nettside, skilt eller bildekor, kan vi bistå med produksjon og montering

Bil med logo i bergen

Skilt eller bildekor?

Å ha skilter utenfor kontoret eller en byggeplass, telefonnummeret, e-postadressen og nettsiden på en bil, hva velger du? Det er flere scenarioer man kan se for meg, men et eksempel jeg har brukt flere ganger er fra virkeligheten. Et murer- og rørleggerfirma parkerer i en gate hvor de har et oppdrag. Et nytt bad blir oppført, med et godt resultat kunden er fornøyd med og skryter av. Hvem blir «the obvious choice» for naboene som blir invitert inn for å se det nye badet?

Messeartikler eller messevegger

Alt bunner ned i «vil kunden tenke på deg når de trenger hjelp?». Dersom du har stått på stand, bør ikke salget være akkurat nå, men der i mot en investering i framtidige leads. Man kan ikke forvente at noen skal kjøpe en bil etter å ha møtt dere på en messe. Det du der i mot ønsker å oppnå, er å gi et så godt inntrykk at når de skal ha en ny bil, tenker de på deg. Messeutstyr og profilartikler vil ikke skaffe deg salget, men kan være et verktøy som hjelper kunden å huske akkurat deg.

Ulempen med profilering

Dersom man kjører litt fort med logo, nettside og nummer på bilen – vet de alltid hvem de skal ringe!

Ønsker du hjelp til profilering?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud!

Telefon

E-post