+47 932 28 927 post@bwod.no
Velg en side
Asbest Utstyr Nettbutikk og Grafisk profil

Nettside og Visuell identitet for Asbest Utstyr AS

Asbest utstyr er leverandør av saneringsutstyr til asbest

Februar 2018 fikk vi i oppdrag å fornye nettsidene til Asbest Utstyr. Nettbutikken de hadde var utdatert, og de trengte en bedre løsning for å motta prisforespørsler fra kunder. Et krav de hadde til nettsiden var at kundene skulle kunne legge sine produkter og ønsket antall i en liste, og sende denne listen inn på en brukervennlig måte. Den nye nettsiden ble designet og utviklet på et subdomene, og ved å gjøre dette vil man kunne beholde den gamle nettsiden fram til den nye er klar for publisering.

Samtidig som de ønsket å fornye nettsiden, ble det ytret ønske om å samtidig fornye logoen. Vi tok på oss dette prosjektet i begynnelsen februar, og nettside og logo ble ferdigstilt under 3 uker senere.

Nettbutikken

Den tidligere nettbutikken til Asbest Utstyr brukte kontaktskjema til å få kunders bestillinger, og krevde at kundene manuelt måtte sjekke produktkatalogen for så å liste dem opp etterpå.
I den nye butikken kan kunder legge varer og antall i en liste, og enkelt sende listen til Asbest Utstyr. Vi løste dette ved å modifisere WooCommerce (WordPress sin nettbutikk-løsning), som holdt kostnadene nede.

Logo:

Da firmaets logo tidligere var rastergrafikk, og ikke skalerbar i situasjoner hvor dette trengs , som profilering (plakater, skilt, bilreklame, etc.). Jeg laget logoen i forskjellige formater slik at den skal kunne brukes på forskjellige flater.

Vil du bruke oss til ditt web- eller markedsføringsprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et pristilbud for ny nettside!

Telefon

E-post
  Lignende referanseprosjekter

  Redesign av Aktiv Caravan

  Redesign av Aktiv Caravan

  Webdesign- og utviklingRedesign og videreutvikling av Nettbutikkvidereutvikling av Aktiv Caravan Aktiv Caravan ønsket å få utført noen endringer på sin eksisterende nettside med tilhørende nettbutikk. Vi tok grep rundt design og funksjonalitet i nettbutikken. Blant...

  Me & Wilma – Nettbutikk

  Me & Wilma – Nettbutikk

  Webdesign- og utviklingUtvikling og design av ny nettbutikkMe & Wilma sin nye nettbutikk Me & Wilma jobber tett med kvinner i Uganda, som arbeider med bærekraftige materialer. De ønsket en ny nettbutikk, hvor de kunne formidle disse produktene. Nettbutikken...

  Tante Buddha – Nettbutikk

  Tante Buddha – Nettbutikk

  Webdesign- og utviklingRedesign av nettbutikkTante Buddha ønsker å bringe de gode vibrasjonene til deg Elisabeth, eller Tante Budda ønsket å freshe opp sin nettbutikk, og kom til oss med en del endringer som var ønsket for å løfte nettbutikken.  Tante Buddha hadde fra...