+47 932 28 927 post@bwod.no
Asbest Utstyr Nettbutikk og Grafisk profil

Nettside og Grafisk profil for Asbest Utstyr AS

Asbest utstyr er leverandør av saneringsutstyr til asbest

Februar 2018 fikk vi i oppdrag å fornye nettsidene til Asbest Utstyr. Nettbutikken de hadde var utdatert, og de trengte en bedre løsning for å motta prisforespørsler fra kunder. Et krav de hadde til nettsiden var at kundene skulle kunne legge sine produkter og ønsket antall i en liste, og sende denne listen inn på en brukervennlig måte. Den nye nettsiden ble designet og utviklet på et subdomene, og ved å gjøre dette vil man kunne beholde den gamle nettsiden fram til den nye er klar for publisering.

Samtidig som de ønsket å fornye nettsiden, ble det ytret ønske om å samtidig fornye logoen. Vi tok på oss dette prosjektet i begynnelsen februar, og nettside og logo ble ferdigstilt under 3 uker senere.

Nettbutikken

Den tidligere nettbutikken til Asbest Utstyr brukte kontaktskjema til å få kunders bestillinger, og krevde at kundene manuelt måtte sjekke produktkatalogen for så å liste dem opp etterpå.
I den nye butikken kan kunder legge varer og antall i en liste, og enkelt sende listen til Asbest Utstyr. Vi løste dette ved å modifisere WooCommerce (WordPress sin nettbutikk-løsning), som holdt kostnadene nede.

Logo:

Da firmaets logo tidligere var rastergrafikk, og ikke skalerbar i situasjoner hvor dette trengs , som profilering (plakater, skilt, bilreklame, etc.). Jeg laget logoen i forskjellige formater slik at den skal kunne brukes på forskjellige flater.

Vil du bruke oss til ditt web- eller markedsføringsprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et pristilbud for ny nettside!

Telefon

E-post
  Lignende referanseprosjekter

  Promofilm for Beleza & Beauty Bergen

  Promofilm for Beleza & Beauty Bergen

  Foto & VideoPromofilm for Beleza & Beauty - Skjønnhetssalong i BergenFilm til bruk i markedsføringen Beleza & Beauty er en skjønnhetssalong lokalisert i Åsane i Bergen. Kunden ønsket en profesjonell video som kunne brukes i markedsføringen for bedriften, for å...

  Grimstad Næringsforening – Motion Graphic

  Grimstad Næringsforening – Motion Graphic

  Foto & VideoMotion Graphic for Grimstad NæringsforeningHvorfor bli medlem i Grimstad Næringsforening? Under vår bacheloroppgave i Multimedieteknologi og -design hadde vi i oppgave å lage en ny digital plattform for GNF.Utover å lage nye nettsider for dem, valgte vi...

  iFIND AUTO – Nettside

  iFIND AUTO – Nettside

  Webdesign- og utviklingNettside for iFIND AUTOiFIND AUTO AS er leverandør av sportslige og klassiske biler. De ønsket seg en nettside som skilte seg ut fra andre norske bilselgere. Blant annet ved hjelp av et annet annonsesystem enn finn.no. Det ble derfor utformet...