+47 932 28 927 post@bwod.no
Byggmester Skoge ny nettside fra Blomberg Web og Design

Webdesign- og utvikling  |  Digital markedsføring  |  grafisk design

Nettside for Byggmester Skoge

Nettside, Annonsering og Grafisk innhold til Sosiale medier for Byggmester Skoge AS

Byggmester Skoge AS ønsket seg en ny og oppdatert nettside. I tillegg til dette ønsket de å øke sin synlighet og annonsere i sosiale medier, samt Google Ads. Gjennom dette prosjektet laget vi annonsekampanjer og innhold, samt videoheader og profilbilde for facebooksiden deres.

Kunden hadde en utdatert nettside som de følte ga potensielle kunder lite informasjon og motivasjon til å kontakte dem. Dette løste vi med nytt moderne design, samt å legge fokus på tidligere referanseprosjekter. Det som tidligere var et bildegalleri uten noe informasjon ble oppgradert. Hvert prosjekt fikk sin egen landingsside med bildegalleri, en kort oppsummering av hvilke oppgaver som var utført, samt tidsbruk på prosjektet.

I tillegg til å fornye nettsiden ble det også laget nye elementer til bedriftens Facebookside og Google Business. Her ble det laget et enkelt profilbilde med logo i riktig format i tillegg til et headerbilde og en headervideo.

Byggmesterne ønsket også å få laget annonsekampanjer for å øke konverteringer. Dette ble gjort ved hjelp av Facebook-annonser og Google Ads. Vi satte opp publikum som passet beskrivelsen av mågruppen.

Ved å bytte fra sin daværende web-leverandør fikk Byggmester Skoge en mer moderne nettside, og ikke minst en rimeligere løsning med personlig oppfølging og support.

Vil du bruke oss til ditt web- eller markedsføringsprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et pristilbud for ny nettside!

Telefon

E-post
  Lignende referanseprosjekter

  Promofilm for Beleza & Beauty Bergen

  Promofilm for Beleza & Beauty Bergen

  Foto & VideoPromofilm for Beleza & Beauty - Skjønnhetssalong i BergenFilm til bruk i markedsføringen Beleza & Beauty er en skjønnhetssalong lokalisert i Åsane i Bergen. Kunden ønsket en profesjonell video som kunne brukes i markedsføringen for bedriften, for å...

  Grimstad Næringsforening – Motion Graphic

  Grimstad Næringsforening – Motion Graphic

  Foto & VideoMotion Graphic for Grimstad NæringsforeningHvorfor bli medlem i Grimstad Næringsforening? Under vår bacheloroppgave i Multimedieteknologi og -design hadde vi i oppgave å lage en ny digital plattform for GNF.Utover å lage nye nettsider for dem, valgte vi...

  iFIND AUTO – Nettside

  iFIND AUTO – Nettside

  Webdesign- og utviklingNettside for iFIND AUTOiFIND AUTO AS er leverandør av sportslige og klassiske biler. De ønsket seg en nettside som skilte seg ut fra andre norske bilselgere. Blant annet ved hjelp av et annet annonsesystem enn finn.no. Det ble derfor utformet...