+47 56 12 66 66 post@bwod.no
Byggmester Skoge ny nettside fra Blomberg Web og Design

Webdesign- og utvikling  |  Digital markedsføring  |  grafisk design

Nettside og markedsføring for Byggmester Skoge

Nettside, Annonsering og Grafisk innhold til Sosiale medier for Byggmester Skoge AS

Byggmester Skoge AS ønsket seg en ny og oppdatert nettside. I tillegg til dette ønsket de å øke sin synlighet og annonsere i sosiale medier, samt Google Ads. Gjennom dette prosjektet laget vi annonsekampanjer og innhold, samt videoheader og profilbilde for facebooksiden deres.

Kunden hadde en utdatert nettside som de følte ga potensielle kunder lite informasjon og motivasjon til å kontakte dem. Dette løste vi med nytt moderne design, samt å legge fokus på tidligere referanseprosjekter. Det som tidligere var et bildegalleri uten noe informasjon ble oppgradert. Hvert prosjekt fikk sin egen landingsside med bildegalleri, en kort oppsummering av hvilke oppgaver som var utført, samt tidsbruk på prosjektet.

I tillegg til å fornye nettsiden ble det også laget nye elementer til bedriftens Facebookside og Google Business. Her ble det laget et enkelt profilbilde med logo i riktig format i tillegg til et headerbilde og en headervideo.

Byggmesterne ønsket også å få laget annonsekampanjer for å øke konverteringer. Dette ble gjort ved hjelp av Facebook-annonser og Google Ads. Vi satte opp publikum som passet beskrivelsen av mågruppen.

Ved å bytte fra sin daværende web-leverandør fikk Byggmester Skoge en mer moderne nettside, og ikke minst en rimeligere løsning med personlig oppfølging og support.

Vil du bruke oss til ditt web- eller markedsføringsprosjekt?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et pristilbud for ny nettside!

Telefon

E-post
  Lignende referanseprosjekter

  Fritidsportalen – Aktivjaren.no

  Webdesign- og utviklingDesign og utvikling av aktivjaren.noFritidsportalen Aktiv Jæren For Klepp og Time kommune har vi designet og utviklet fritidsportalen aktivjaren.no. Portalen gir barn og unge oversikt over aktiviteter i regionen, og gir arrangører mulighet til å...

  Redesign av Aktiv Caravan

  Webdesign- og utviklingRedesign og videreutvikling av Nettbutikkvidereutvikling av Aktiv Caravan Aktiv Caravan ønsket å få utført noen endringer på sin eksisterende nettside med tilhørende nettbutikk. Vi tok grep rundt design og funksjonalitet i nettbutikken. Blant...

  Me & Wilma – Nettbutikk

  Webdesign- og utviklingUtvikling og design av ny nettbutikkMe & Wilma sin nye nettbutikk Me & Wilma jobber tett med kvinner i Uganda, som arbeider med bærekraftige materialer. De ønsket en ny nettbutikk, hvor de kunne formidle disse produktene. Nettbutikken...