logo | design av trykksaker | visuell identitet

grafisk design i bergen

Trenger du bistand innen grafisk design, enten det er til digitale flater eller trykk, har du kommet riktig sted. Vi tar oss av både design, trykk og leveranse av designarbeid.

Bruk av farger og former er med på å uttrykke hvordan bedriften framstår ut mot kunder. Er det billig, eller er det lukseriøst? Vi hjelper deg med alt fra logo til design og trykk av plakater og rollups.

grafisk design i bergen levert av blomberg web og design bwod

digitalt design

Vi kan selvsagt bistå med design til digitale flater, og lager blant annet innhold til sosiale medier og annonser. Vi tilpasser bildene til de formatene du trenger, slik at det passer på både mobil, tablet og datamaskin.

design til trykk

Trenger dere trykksaker som visittkort, flyers, plakater eller rollup? Etter å ha inngått samarbeid med et lokalt trykkeri i Bergen, kan vi levere trykksaker av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår samarbeidspartner ordner det meste in house, og vi har gjennom flere år bygget en god dialog, som gjør at vi raskt kan komme i gang med leveranser.

ønsker du pris på profilering?

Vi kan også levere profilering i form av skilt, bilfolie, minnepenner eller klær med logo. Noe vi ikke har nevnt? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning!

Vi kan bistå gjennom hele prosessen fra design til trykk og levering!