referanser

Blomberg Web og Design AS
Blomberg Web og Design AS
12 Google anmeldelser
Arne Devold
Arne Devold
2022-11-30
Stefan er en dyktig og pålitelig allround webutvikler. Enkel å samarbeide med, alltid en god dialog og løsningsorientert. Web prosjektet ble løst nøyaktig etter tidsplan og kostnadsrammen ble holdt. Anbefales på det varmeste.
Anders Oskar Næss
Anders Oskar Næss
2022-02-10
Fantatisk service og dyktig webdesigner! Anbefales 👍🏼
Nikita Heggernes
Nikita Heggernes
2022-02-10
Jeg har jobbet tett med Blomberg Web og Design på flere prosjekter med blant annet nettsider/nettbutikk, video og grafisk arbeid. Stefan er enkel å jobbe med, og leverer et godt sluttprodukt, som både vi og kundene er fornøyde med. Kan varmt anbefales!
Tone Michelle Vatne Rønningsen
Tone Michelle Vatne Rønningsen
2021-08-02
Blomberg web og design kan varmt anbefales. God kommunikasjon, rask utførelse, serviceminded, godt resultat, og alltid like hyggelig.
Kine Midtun Skage
Kine Midtun Skage
2021-05-03
Vi i Aktiv Caravan er strålende fornøyd med oppgraderingen du gjorde på vårt nettsted! Tusen takk for et godt samarbeid!
Elisabeth Kjeldsø
Elisabeth Kjeldsø
2021-03-19
Blomberg Web og Design anbefales på sterkeste! Profesjonell, effektiv, konkurransedyktig på pris, leverer i henhold til estimert tid, løsningsorientert og generelt meget god og hyggelig service. Jeg ser frem til videre samarbeid med Stefan :)
Svein Egil Dagsland
Svein Egil Dagsland
2021-02-11
Responsen på min henvendelse var både rask og meget bra. Jeg forklarte mitt behov, sendte over noen enkle kulepennskisser og fikk raskt tilbake en leveranse som overgikk det jeg håpet på. Dialogen i det videre arbeidet var også meget god.
Viljar Bjørnevik
Viljar Bjørnevik
2020-11-27
Skreddersyr oppdrag etter kundens ønsker. Skikkelig gjennomført leveranse fra start til slutt. Konkurransedyktig pris og "alltid" tilgjengelig :)
Linn Herland
Linn Herland
2020-11-24
Har utført flere ulike oppdrag for Barry's Norway. Vi har vært kjempefornøyd med både resultat, samarbeid og effektivitet og kan absolutt anbefale Blomberg web og design.