nettside for frisør i oslo

Vi har levert nettside for frisør i Oslo, som spesialiserer seg på alle typer krøllete hår.

nettside for house of curls

nettside for frisør i oslo

Vi har levert nettside for frisør i Oslo, som spesialiserer seg på alle typer krøllete hår.

brukeropplevelse og konvertering

Vi har designet houseofcurls.no med fokus på brukeropplevelse og kortest vei til konvertering (bestill time). Nettsiden presenterer House of Curls ved hjelp av intuitivt design, noe som gjør det enkelt for besøkende å utforske salongens tjenester, beliggenhet og konsultasjoner. Med estetisk tiltalende design og lett navigerbar struktur, har vi sikret at besøkende finner all nødvendig informasjon med få klikk.

teknisk SEO og innholdsstrategi

SEO har vært et sentralt element i utviklingen av houseofcurls.no sin frisørnettside. Vi har utviklet nettsiden med fokus på SEO-strategier, både teknisk og i innholdet som ble produsert av kunde. Dette for å sikre at nettsiden oppnår høy rangering i søkemotorer. Dette inkluderer optimalisering for relevante nøkkelord som er essensielle for en spesialisert frisørsalong, noe som øker synligheten i søkemotorer og tiltrekker potensielle kunder.

Integrering av Instagram

For å fremheve salongens arbeid og engasjere besøkende, har vi integrert et dynamisk Instagram-galleri på nettsiden. Dette gir et levende bilde av deres ferdigheter og resultater. I tillegg har vi strategisk plassert booking-knapper på essensielle steder på siden. Dette gjør det enkelt for potensielle kunder å booke, som igjen kan øke konverteringsraten.