trykksaker | messe og giveaways | profileringsartikler | klær med logo

trykk og profilering bergen

Å ha synlig profilering når man er ute i trafikken, på messe, eller når man får besøk på kontoret, er viktigere enn man tror. Selv om vi har gått inn i en digital hverdag, vil vanlig reklame være med å holde din bedrift «top of mind». Om du ønsker klær med logo, flasker med bedriftsnavnet, skilt eller bildekor, kan vi bistå med design, levering, produksjon og montering.

profileringsartikler og bedriftsgaver fra blomberg web og design bwod

ønsker du å skape en sterk merkevareprofil og markedsføre bedriften din på en effektiv måte?

bwod tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som PF Concept, Fruit of the Loom og New Wave, som vil hjelpe deg med å øke synligheten til din bedrift og skape lojalitet blant kundene dine.

Våre profileringsartikler inkluderer alt fra klær og tilbehør til giveaways og kontorrekvisita, og vi har et stort utvalg av farger og design å velge mellom for å tilpasse produktene til din merkevare. Uansett hva ditt budsjett eller behov er, vil vi gjøre vårt beste for å finne de beste produktene for din bedrift.

Med profilartikler vil du kunne skape en varig innvirkning på dine kunder, ansatte og forretningspartnere, og samtidig bygge opp en gjenkjennelig merkevare som vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene. Ikke bare vil du ha produkter av høy kvalitet, men du vil også ha fordelen av å jobbe med en pålitelig leverandør som setter kundetilfredshet veldig høyt.

katalog medprodukter

i katalogen du finner under, vil du finne et bredt utvalg produkter. Vi har flere produkter vi kan tilby, fra flere leverandører og merker. Ta kontakt med oss for å se på mulighetene!

vi har et bredt utvalg innen

klær

klær

vi kan trykke og brodere deres logo på et stort utvalg klær, fra jakker, t-skjorter, caps, mm. 

gaveartikler

gaveartikler

ta kontakt for gaver til ansatte eller kunder, som bagger, flasker, knivsett, mm.

giveaways

giveaways

vi har billige produkter som kan gis bort på messer, f.eks. penner, logobånd, nøkkelhanker, mm. 

design

diverse profileringsartikler

eksempelvis notatbøker, papirposer, usb-minnepinner, powerbank, mm. 

spørsmål om levering eller produktutvalg?

post@bwod.no

56 12 66 66