fotografering for barry’s

Vi fikk muligheten til å ta bilder, og fange den positive energien og spenningen som finnes på treningssenteret med de ansatte og Fuel Bar, og skape visuelle øyeblikk som vil bli brukt på sosiale medier, plakater og andre markedsføringsmaterialer.

om prosjektet

kunde

BARRY'S

tjenester

innholdsproduksjon

Front-host-fuelbar

Å ta bilder av de ansatte var spesielt gøy, da de ansatte er en veldig livlig gjeng. Vi stasjonerte oss i «red room», som ga en tøff lyssetting og skapte varierte og interessante portretter. Vi fikk også tatt noen action-bilder av de ansatte mens de utførte treningøvelser og viste frem sin kompetanse.

I tillegg til å ta bilder av de ansatte, tok vi bilder inne på senteret og fuel baren. Vi fikk også tatt bilder av personalet mens de forberedte shakes, samt bilder av resepsjonistene i arbeid.

Til slutt, tok vi også noen mer anonyme bilder med fokus på logoen, som ville være perfekt for Barry’s egen Instagram-konto og andre markedsføringsmaterialer. Disse bildene viser stemningen og atmosfæren i red room, og gir en følelse av hva det vil si å trene på Barry’s.

Vi fikk muligheten til å vise frem merkevaren på en positiv og engasjerende måte. Vi håper bildene vi tok vil hjelpe til med å inspirere og motivere både eksisterende og nye medlemmer til å oppleve hva Barry’s har å tilby!

snakk med oss om ditt prosjekt

ta en uforpliktende prat med oss, så kommer vi fram til en god løsning!