nettside | nettbutikk | webdesign

ny nettside Bergen

Trenger bedriften din hjelp med å utvikle ny nettside eller nettbutikk? Kanskje skal dere kjøre en kampanje og trenger en landingsside?

Vi har lang erfaring med å levere nettsider og hjemmesider til bedrifter i Bergen. Alle bedrifter er forskjellig, og har derfor forskjellige behov.

Dersom dere trenger en landingsside for et produkt eller en tjeneste, eller nettbutikk med flere produkter, kan vi bistå med godt design, personlig oppfølging og et brennende engasjement for et godt resultat.

websider levert av bwod

ønsker dere å bruke en web designer i bergen

Alle våre nettsider er bygget på WordPress, som gjør det enkelt for deg som kunde, å overta siden når vi har gjort «grovarbeidet». Ønsker dere å legge til en ansatt, eller poste en nyhet på din side, skal dere enkelt kunne gjøre det uten å måtte kontakte oss.

Vi står selvsagt klare til å hjelpe dersom det skulle være noen utfordringer, men tanken er at dere skal sitte igjen med en gunstig pris og et kostnadseffektivt resultat!

din webutvikler i bergen

Grafisk design og webutvikling går hånd i hånd, og vi kan derfor bistå med mye mer enn bare websider og nettbutikk. Med grafisk design i baklommen, gjør det oss kompetente til å levere brukervennlige og estetisk gode nettsider. Vi respekterer dine ønsker, og vil bistå med innspill og forslag til design, på denne måten sitter både vi og dere som kunde igjen med et resultat som alle kan være stolte over.

Vi har jobbet med kunder fra mindre håndverkerbedrifter og små klesnettbutikker, til større firmaer som innen produksjonsmarkedet og treningsbransjen.

bli funnet på google - seo

En viktig ting med nettsiden er at den dukker opp i søk. På alle våre nettsider setter vi opp nettstedskart/sitemap, Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console. På denne måten kan du kose deg med å se brukertall, mens Google indekserer siden din.
Ønsker dere å annonsere, har vi da satt opp Tag Manager, som gjør det enkelt å sette opp konverteringssporing.

utvikle nettside, pris og leveringstid

Vi leverer alltid til avtalt tidspunkt og holder ingen kostnader skjult fra våre tilbud. Vi sender tilbud så fort som mulig etter å ha mottatt all informasjonen vi trenger. Leveringstid på en nettside ligger typisk på 14-30 dager, men dette kan selvsagt variere på omfanget av nettsiden.

resultater og fornøyde kunder

Vi er drevet av gode resultater, og dere kan være sikker på at vi ikke kaster inn håndkle før dere er fornøyd. Vi vil aldri ta på oss noe vi ikke vet med 100% sikkerhet at vi kan levere, men vi har et bredt nettverk som kan bistå på større prosjekter. Da vil vi stå som totalleverandør, slik at dere slipper å forholde deg til mange forskjellige under prosessen.

dere får en side som

Synlighet

synlighet

vi gir beskjed til google om at dere er her!

responsiv

responsiv

nettsiden din skal fungere like godt på mobil, tablet og desktop

rask

rask

vi tar det ekstra steget for kutte lastetiden på siden deres

design

design

vi strekker oss lenger for at dere skal sitte igjen med et design, vi begge er stolt over

vi tar oss av

vedlikehold

vedlikehold

vi holder nettstedet ditt friskt og oppdatert

hosting

hosting

vi bruker raske servere, som sørger for at siden laster raskt

backup

backup

daglig backup med mulighet for å rulle tilbake