+47 56 12 66 66 post@bwod.no
Decentralize logo designet av Blomberg Web og Design

Design

Logo, Design og
Trykk i Bergen

Vi tar oss av både design, trykk og leveranse av designarbeid. Den grafiske profilen er selve identiteten til en bedrift. Bruk av farger og former er med på å uttrykke hvordan bedriften framstår ut mot kunder. Er det billig, er det lukseriøst, etc. Vi hjelper deg med alt fra logo til design og trykk av plakater og rollups.

Asbest Utstyr AS Logo presentasjon

Design av logo og grafisk profil

Skal du starte en ny bedrift, eller har dere tenkt å gi bedriften/logo et ansiktsløft? Vi er her for å designe din grafiske profil og samtidig bevare deres intensjoner for brandet. Vi jobber strukturert fra starten ved å kartlegge hva bedriften arbeider med, hva dere ønsker og hvilken visjon firmaet har. Videre følger vi opp med forskjellige utkast og tar korrekturer basert på deres tilbakemeldinger. På denne måten jobber vi sammen og finner veien til en logo og visuell profil dere blir fornøyde med.

Digitalt design

Vi kan selvsagt bistå med design til digitale flater, og lager blant annet innhold til sosiale medier og annonser. Vi tilpasser bildene til de formatene du trenger, slik at det passer på både mobil, tablet og datamaskin.

Flyer Preview for Asbest Utstyr

Trykk og print

Trenger dere visittkort, flyers, plakater eller rollup? Etter å ha inngått samarbeid med et trykkeri i Bergen, kan vi levere trykksaker av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår samarbeidspartner ordner det meste inhouse, og vi har bygget en god dialog, som gjør at vi raskt kan komme med pristilbud og estimater på levering. Ønsker du pris på markedsmateriell, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Vi kan også levere profilering i form av skilt, bilfolie, minnepenner eller klær med logo. Noe vi ikke har nevnt? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning!

Vi kan bistå gjennom hele prosessen fra design til trykk og levering!

Flyer Preview for Asbest Utstyr

Trenger du hjelp til logo, design eller trykk?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et uforpliktende pristilbud!

Telefon

E-post
  Lignende referanseprosjekter

  Fritidsportalen – Aktivjaren.no

  Webdesign- og utviklingDesign og utvikling av aktivjaren.noFritidsportalen Aktiv Jæren For Klepp og Time kommune har vi designet og utviklet fritidsportalen aktivjaren.no. Portalen gir barn og unge oversikt over aktiviteter i regionen, og gir arrangører mulighet til å...

  Redesign av Aktiv Caravan

  Webdesign- og utviklingRedesign og videreutvikling av Nettbutikkvidereutvikling av Aktiv Caravan Aktiv Caravan ønsket å få utført noen endringer på sin eksisterende nettside med tilhørende nettbutikk. Vi tok grep rundt design og funksjonalitet i nettbutikken. Blant...

  Me & Wilma – Nettbutikk

  Webdesign- og utviklingUtvikling og design av ny nettbutikkMe & Wilma sin nye nettbutikk Me & Wilma jobber tett med kvinner i Uganda, som arbeider med bærekraftige materialer. De ønsket en ny nettbutikk, hvor de kunne formidle disse produktene. Nettbutikken...