Personvern og cookies

Vår nettstedsadresse er: https://bwod.no
Kontaktinformasjon: post@bwod.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Dersom du tar i bruk et kontaktskjema på denne siden vil vi lagre din informasjon, og bruke denne kun til å bruke din informasjon til å ta kontakt med deg.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker cookies for å bedre annonsering og brukervennlighet på denne nettsiden.

Google Analytics

Google Analytics samler inn anonyme data om hvilke sider du besøker, hvor du har kommet fra (direkte, eller fra f.eks. Google eller Facebook), som gjør at vi kan forbedre brukeropplevelsen av denne nettsiden.

Google Ads

Google Ads bruker remarketing, som legger besøkende på denne siden i en liste for å kunne annonsere mot et mer målrettet publikum. Her er det ingen persondata som samles inn.

Facebook Ads

Vi har installert Facebook Pixel på denne nettsiden, som lar oss spore brukeraktivitet, være mer treffsikre på publikum, og måle konverteringer.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Blomberg Web og Design deler ikke dine opplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Om du besøker nettstedet, vil du bli lagt inn anonymt i en liste for Google Ads remarketing, og vil bli slettet etter 120 dager.

kontaktinformasjon

Blomberg Web og Design AS
Org.nr. 928 664 295
post@bwod.no