nettside | nettbutikk | design | profilering

nettside, design og profilering
for nyetablerte bedrifter

Har du akkurat startet opp din bedrift, og trenger hjelp med å utvikle nettside eller nettbutikk? Kanskje skal dere skal på messe, og trenger å profilere bedriften?

Vi har lang erfaring med å levere nettsider og hjemmesider til både nye og eksisterende bedrifter. Alle bedrifter er forskjellig, og har derfor forskjellige behov.

Vi kan bistå med alt fra design, nettside, nettbutikk og profilering, og leverer alltid personlig oppfølging.

websider levert av bwod

web og design

Grafisk design og webutvikling går hånd i hånd, og vi kan derfor bistå med mye mer enn bare websider og nettbutikk. Med grafisk design i baklommen, gjør det oss kompetente til å levere brukervennlige og estetisk gode nettsider. Vi respekterer dine ønsker, og vil bistå med innspill og forslag til design, på denne måten sitter både vi og dere som kunde igjen med et resultat som alle kan være stolte over.

Vi har jobbet med kunder fra mindre håndverkerbedrifter og små klesnettbutikker, til større firmaer som innen produksjonsmarkedet og treningsbransjen.

bli funnet på google - seo

En viktig ting med nettsiden er at den dukker opp i søk. På alle våre nettsider setter vi opp nettstedskart/sitemap, Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console. På denne måten kan du kose deg med å se brukertall, mens Google indekserer siden din.
Ønsker dere å annonsere, har vi da satt opp Tag Manager, som gjør det enkelt å sette opp konverteringssporing.

resultater og fornøyde kunder

Vi er drevet av gode resultater, og dere kan være sikker på at vi ikke kaster inn håndkle før dere er fornøyd. Vi vil aldri ta på oss noe vi ikke vet med 100% sikkerhet at vi kan levere, men vi har et bredt nettverk som kan bistå på større prosjekter. Da vil vi stå som totalleverandør, slik at dere slipper å forholde deg til mange forskjellige under prosessen.

du får en side som er

Synlighet

synlig

vi gir beskjed til google om at dere er her!

responsiv

responsiv

nettsiden din skal fungere like godt på mobil, tablet og desktop

rask

rask

vi tar det ekstra steget for kutte lastetiden på siden deres

design

designet for dine kunder

vi strekker oss lenger for at dere skal sitte igjen med et design, vi begge er stolt over

ønsker du et
uforpliktende tilbud?

post@bwod.no

56 12 66 66

trykksaker | messe og giveaways | profileringsartikler | klær med logo

trykk og profilering

Å ha synlig profilering når man er ute i trafikken, på messe, eller når man får besøk på kontoret, er viktigere enn man tror. Selv om vi har gått inn i en digital hverdag, vil vanlig reklame være med å holde din bedrift «top of mind». Om du ønsker klær med logo, flasker med bedriftsnavnet, skilt eller bildekor, kan vi bistå med design, levering, produksjon og montering.

profileringsartikler og bedriftsgaver fra blomberg web og design bwod

ønsker du å skape en sterk merkevareprofil og markedsføre bedriften din på en effektiv måte?

bwod tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som PF Concept, Fruit of the Loom og New Wave, som vil hjelpe deg med å øke synligheten til din bedrift og skape lojalitet blant kundene dine.

Våre profileringsartikler inkluderer alt fra klær og tilbehør til giveaways og kontorrekvisita, og vi har et stort utvalg av farger og design å velge mellom for å tilpasse produktene til din merkevare. Uansett hva ditt budsjett eller behov er, vil vi gjøre vårt beste for å finne de beste produktene for din bedrift.

Med profilartikler vil du kunne skape en varig innvirkning på dine kunder, ansatte og forretningspartnere, og samtidig bygge opp en gjenkjennelig merkevare som vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene. Ikke bare vil du ha produkter av høy kvalitet, men du vil også ha fordelen av å jobbe med en pålitelig leverandør som setter kundetilfredshet veldig høyt.

katalog medprodukter

i katalogen du finner under, vil du finne et bredt utvalg produkter. Vi har flere produkter vi kan tilby, fra flere leverandører og merker. Ta kontakt med oss for å se på mulighetene!

vi har et bred utvalg innen

klær

klær

vi kan trykke og brodere deres logo på et stort utvalg klær, fra jakker, t-skjorter, caps, mm. 

gaveartikler

gaveartikler

ta kontakt for gaver til ansatte eller kunder, som bagger, flasker, knivsett, mm.

giveaways

giveaways

vi har billige produkter som kan gis bort på messer, f.eks. penner, logobånd, nøkkelhanker, mm. 

design

diverse profileringsartikler

eksempelvis notatbøker, papirposer, usb-minnepinner, powerbank, mm. 

spørsmål om levering eller produktutvalg?

post@bwod.no

56 12 66 66